قیمت بلوک سیمانی

بلوک های سیمانی جز مصالح پیش ساخته هستند که عمدتاً برای ساخت دیوار استفاده می شود. مانند آجر، بلوک ها روی هم چیده شده و با ملات به هم متصل می شوند که معمولاً از سیمان، ماسه و آب تشکیل شده است. بعضی از بلوک ها در داخل توخالی هستند تا با میله های فولادی و ملات پر شوند. می توان گفت قیمت بلوک سیمانی همانند قیمت بلوک سفالی با توجه به انواع آن ها متفاوت است بنابراین در هنگام خرید حتما به نوع آن توجه کنید.

این بلوک‌ها در ابعاد و بافت‌های مختلف، از سطوح صاف سنتی گرفته تا پرداخت‌های ناصاف یا ناهموار، و همچنین واحدهای ویژه برای گوشه‌ها یا تیرهایی با آرماتورهای طولی وجود دارند. ابعاد این بلوک ها از تقریباً ۳۹*۱۹* ۱۹ سانتی متر که برای استفاده سازه ای در نظر گرفته شده است تا اندازه تقریباً ۳۹*۹*۱۹سانتی متر برای دیوارهای جداکننده متغیر است. یکی دیگر از عوامل موثر در قیمت بلوک سیمانی ابعاد و اندازه های این بلوک ها است.

ما در این مقاله قصد داریم به قیمت بلوک سیمانی و مزایای آن بپردازیم تا شما عزیزان بهتر با این مصالح پرکاربرد آشنا شوید پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

قیمت بلوک سیمانی

انواع بلوک سیمانی

بلوک سیمانی سنگین

در ساختار این بلوک سیما‌نی از بتن همراه با شن و ماسه استفاده می‌شود. مشخص است که نقش بتن در این نوع بلوک سیما‌نی موجب افزایش وزن آن ها شده در نهایت اغلب در محوطه‌ سازی و دیوار چینی محوطه از آن ها استفاده می‌شود. در واقع یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت بلوک سیمانی وزن بلوک است هر وزن بلوک بیشتر باشد بلوک گران تر خواهد بود.

بلوک سیمانی سبک

در ساختار این بلوک‌های سیمانی از افزودنی‌های بتن نظیر پوکه معدنی، مواد صنعتی و افزودنی حباب‌ساز هوا استفاده می‌شود. از بلوک‌های سیما‌نی سبک اغلب در ساخت سقف‌ تیرچه بلوک استفاده می‌شود.بلوک‌های لیکا، پرلیت و پوکه‌ای از بارزترین بلوک‌های سیمانی سبک به شمار می‌آیند. بلوک‌های سیمانی سبک و نیمه سبک در یک دسته قرار می‌گیرند. قیمت بلوک سبک بسیار به صرفه و اقتصادی بوده به همین دلیل می تواند باعث کاهش هزینه ها در ساخت و ساز شود.

قیمت انواع بلوک سیمانی

مزایا و معایب بلوک سیمانی

از مزایای استفاده از بلوک سیمانی در ساختمان‌ سازی می‌توان به افزایش سرعت دیوار چینی و ساخت سازه ، کاهش هزینه نسبت به دیوارهای آجری، سازگاری با محیط زیست، صرفه جویی در مصرف مصالح و مقاوم بودن در برابر موریانه اشاره کرد. دوام کم در مقابل رطوبت، ضایعات زیاد در زمان حمل و نقل و ساخت دیوارها یا سقف‌ها و استحکام کم در ارتفاع بالای ۳ متر از معایب بلوک‌های سیمانی به شمار می‌رود. با توجه به متغیر بودن هزینه حمل و نقل قیمت بلوک سیمانی همانند قیمت پودر سنگ هنری نیز متفاوت است و این هزینه ها می تواند در قیمت نهایی بلوک سیمانی تاثیر گذار باشد.

بلوک سیمانی

هنگام استفاده از بلوک سیمانی به چه نکاتی باید توجه کرد

۱. برای مقاومت بیشتر بلوک سیمانی باید از روش مسلح کردن استفاده کنید. به این شکل که میلگرد های فلزی را داخل سوراخ ‌های بلوک جای دهید.

۲. باید مداوما در حین کار بلوک ها را خیس کنید تا رطوبت آن ها حفظ شود این کار می تواند باعث چسبندگی بهتر بلوک ها شود.

۳. بلوک ‌های مورد استفاده باید هم‌ عرض با هم و هم‌ عرض با دیوار چیده شوند.

۴. بلوک ‌چینی باید از ابتدا و انتهای دیوار شروع شده و به وسط دیوار برسد.

بلوک سیمانی چیست
عوامل موثر در قیمت این مصالح ساختمانی

همان طور که به آن اشاره کردیم عوامل بسیاری می تواند بر روی قیمت بلوک سیمانی همانند قیمت پودر سنگ متا موثر باشد اما از جمله مهم ترین آن ها می توانیم به هزینه برق مصرفی در ساخت بلوک سیمانی، میزان هزینه آب مصرفی جهت آبیاری و تولید بلوک،متغیر بودن هزینه‌های حمل و نقل ، قیمت روز سیمان و پوکه معدنی، وزن بلوک سیمانی و حقوق کارگر اشاره کنیم. بنابراین نمی توان قیمت بلوک سیمانی را به طور دقیق بیان کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *