قیمت بلوک سفالی

بلوک سفالی و انواع آن را می‌ توان یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی عنوان کرد که برای دیوار چینی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. بلوک سفالی، یک ماده اولیه هوشمند در ساخت سازه ‌ها به شمار می‌ رود. به دلیل ضخامت کمی که دارد، فضای بیشتری را در داخل سازه ایجاد می‌کند. در کنار آن باعث افزایش طول عمر ساختمان می‌شود. به دلیل کاهش وزن نهایی سازه و قیمت پایینی که دارد مورد استفاده است. زیرا دغدغه سازندگان ساختمان‌ ها، کاهش هزینه‌ ها تا حد ممکن است. در نتیجه، استفاده از بلوک سفالی یک سرمایه گذاری مناسب به شمار می ‌رود. ما در این مقاله قصد داریم شما را با این مصالح ساختمانی کاربردی و همچنین قیمت بلوک سفالی آشنا کنیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

قیمت بلوک سفالی

بلوک سفالی چیست ؟

بلوک سفالی، نوعی بلوک است که برای ساخت آن از خاک رس و افزودنی‌های دیگر مانند آهک و … استفاده می‌شود. پس از تهیه گل و قالب‌زدن و برش‌زدن، بلوک‌ها را خشک می‌کنند و سپس در کوره در دمای ۹۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزند. این عملیات به صورت صنعتی است و با ماشین‌آلات انجام می‌شود.

بلوک سفالی به عنوان پر مصرف ترین نوع مصالح در دیوارهای ساختمانی متشکل از خاک رس و آب که به صورت قالب‌های سوراخ دار در ابعاد مختلف تولید می‌شود. بلوک‌های سفالی در بخش‌های غیر باربر ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع می توان گفت یکی از عوامل موثر در قیمت بلوک سفالی و همچنین قیمت بلوک سبک ابعاد آن است زیرا این بلوک ها در ابعاد مختلفی به بازار عرضه می شود.

بلوک سفالی

مشخصات بلوک سفالی

بلوک‌های سفالی با ضخامت ۵ تا ۲۰ سانتیمتر به منظور کاربردهای مختلف تولید می گردند. سفال های متراکم و مقاوم در برخورد با یکدیگر صدای زنگ می دهند و با کشیدن ناخن روی آن ها خط نمی افتد. بلوک های سفالی مرغوب، رنگ یکنواخت داشته و سطح آن ها بدون ترک می باشد. همچنین میزان جذب آن باید بین ۸ تا ۱۶ درصد باشد. قیمت بلوک سفالی به کیفیت و ضخامت آن نیز بستگی دارد بنابراین هنگام خرید این محصول علاوه بر قیمت بلوک سفالی به درصد کیفیت و مرغوبیت آن نیز باید توجه ویژه ای داشت و به مشخصات آن باید دقت کرد.

کاربرد بلوک سفالی

انواع بلوک سفالی

بلوک سفالی شامل انواع مختلفی می شود می توان گفت یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت بلوک سفالی انواع است. پس هنگام خرید با توجه به نیاز و کاربردی که دارید بلوک سفالی مورد نظر خود را خریداری کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید.

۱. بلوک سفالی فوم دار

بلوک سفالی فوم دار سفال تیغه ای است که در طراحی آن شیاری در نظر گرفته شده تا در آن ورق فوم خشک (پلاستوفوم یا پلی استایرن) قرار گیرد یا در نوع مرغوب تر فوم تزریقی (پلی ارتان) تزریق می گردد. این نوع بلوک سفالی عایق حرارتی و صوتی مناسبی به حساب می آید و نسبت به آجر و سفال های معمولی یا بلوک سیمانی عایق حرارتی بهتری است. قیمت بلوک سفالی فوم دار بسیار مقرون به صرفه بوده و مزایایی خوبی را نیز ارائه می دهد.

۲. بلوک سفالی سقفی

بلوک سفالی سقفی به منظور یک عوامل پرکننده در مابین دو تیرچه در سقف مورد استفاده قرار می گیرد، جنس این بلوک ها از سفال بوده به صورت توخالی در بازار موجود می باشند. در کل باید این گونه گفت که بلوک سفالی یک مصالح پوششی در سقف می باشد. با توجه به قیمت بلوک سفالی این بلوک می تواند گزینه مناسبی برای پوشش سقف ساختمان شما باشد.

۳. بلوک سفالی تیغه ای

بلوک سفالی تیغه ای در ابعاد و قالب های مختلف ساخته می شود. از سایز ۲۰ سانتی متری برای دیوار های جانبی و از سایز۱۰سانتی متر برای دیوار های جداکننده داخلی ساختمان استفاده می گردد. قیمت بلوک سفالی تیغه ای متفاوت بوده با توجه به ابعاد آن تعیین می شود.

۴. بلوک سفال دیواری

به طور کلی آجر سفال دیواری از ترکیب خاک رس و شیل تهیه شده و درون کوره های آجر پزی پخته می گردد تا به سختی مورد نظر برسد.این محصول دارای انواع مکعب مستطیل توپر، توخالی، سوراخدار بوده که کاربرد گسترده ای در ساخت دیوار باربر، تیغه های جدا کننده، نماهای داخلی و خارجی دارد.در حال حاضر اغلب مشتریان از این محصول در دیوار چینی جهت ساخت تیغه های جدا کننده استفاده می کنند.استحکام، دوام، وزن مناسب همچنین متناسب بودن قیمت بلوک سفالی آجر همانند قیمت آجر نسوز باعث شده تا روز به روز به مشتریان و طرفداران این محصول اضافه شود.

بلوک سفالی چیست

مزایای بلوک سفالی

  • مقاومت مناسب در برابر حریق
  • امکان سوارخ‌کاری
  • کیفیت خوب
  • عایق حرارتی و صوتی در صورت استفاده از فوم
  • تراکم مناسب
قیمت انواع بلوک سفالی
معایب بلوک سفالی
  • در صورتی که خاک رس با آهک مخلوط باشد، ترک به وجود خواهد بود.
  • وزن نسبتا بالای بلوک‌ سبب سنگینی ساختمان شده و در نتیجه بار مرده ساختمان افزایش می‌یابد.
  • به دلیل ابعاد کمتر نسبت به سایر بلوک‌های سیمانی زمان اجرای بالاتری دارد.
  • به لایه ضخیم گچ و خاک برای هموار کردن سطح دیوار احتیاج دارد.
  • مقاومت فشاری نسبت به بقیه کمتر است.
  • امکان شکستگی به هنگام نقل و انتقال وجود دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *